Pár postřehů
Pokud nejste vyložení dezoláti co kouří i jointa ze starýho plakátu, tak víte, že kouření marihuany je především o chuti. Existují lidé co jezdí po světě a ochutnávají trávu po celém světě možná jste také jako já četli Canabibli pokud ne doporučuji, není to zae tak drahé... http://www.levneknihy.cz/cannabible-3-zluta/d-85732/
Čili pokud opravdu chcete si kouření trávy užít a dělat to na úrovni, jste mí lidi. Pokud mě nechápete přirovnám to k alkoholu... Dá se někde na nádraží pít výčepní lihovina v montérkách nebo si vklubu dopřát skleničku dobrého vína chcete-li whisky... takže asi tak.
Základ je čisté sklo nebo bong... Pokud patříte do skupiny lidí co skla šitují asi nemá význam číst dál... Tohle já nedělala minimálně od léta a už ani dělat nebudu... Pokaždé co dohulím tak se snažím všechen shit vyfoukat (i když teď mi taky někdo říkal, že se do skal nemá foukat "prskat" že to potom cutná taky hnusně).
Chuť marihuany vychází z rostliny popřípdě z prostedí kde se pěstuje a pokud ji kouříte měli by jste cítit chuť rostliny a ne nějaké chemie, čili lampa je vlastně špatně to je téměř čistá chemije co vás uvádí do stavu blaženosti...
Bong se skvěle čistí íhem a solí
Pořiďte si drtičku, je to dobrá investice pokud si myslíte, že je zbytečná, tak není. Hodně velká část toho nejlepšího vám zůstane na prstech...
Užnemám sílu psát dál, příště doplním víc... Pokud z něčím nesouhlasíte oprvte mě, ale neberte mě moc vážně tohle opravdu není nějaký přesný a odborný výklad
Komentáře
Přehled komentářů
Ahoj, v článku "Pár postřehů" píšeš že, lampa je vlastně špatně to je téměř čistá chemije co vás uvádí do stavu blaženosti...
V tomto s Tebou nemůžu souhlasit!
Za 1. Chemie přidávaná kytkám pěstovaným "pod lampou" neumí navodit stav blaženosti! Jediné co umí, je dráždit dýchací cesty a způsobovat bolesti hlavy a samozřejmě degradovat chuť výsledného produktu.
Za 2. Kytky pěstované pod lampou a pěstované zkušenými pěstiteli jsou před sklizní zalévané (proplachované) pouze čistou vodou po dobu 7-14 dní a to právě z toho důvodu, aby se odstranili přebytečné soli a hnojiva usazené jak v kytkách tak v použitém pěstebním mediu.
Čili lampa nemusí být nutně chemie, ba naopak může být čistší a chutnější než tráva pěstovaná venku. Ta totiž volně zasazená do země se nedá dost dobře propláchnout a má přísun živin až do konce (do sklizně).
S pozdravem Václav
Lampa nemusí být nutně chemie!
(Václav, 6. 7. 2013 11:54)